FAQ

Här har vi sammanställt några vanliga fråg och svar. Om du inte hittar svar på just din fråga så kan du kontakta oss här.

Nej, du kan inte ändra i din beställning. Kort efter att vi har tagit emot din order skickas den vidare till packning.

Nej, du kan inte ta bort din beställning. Kort efter att vi har tagit emot din order skickas den vidare till packning.

Så fort din beställning har behandlats av oss får du ett e-mail skickat till din e-postadress.

Vid lagd beställning erhåller du ett e-postmeddelande med en orderbekräftelse. Med leveransen erhåller du ditt papperskvitto.

Får paketet plats i din brevlåda levereras det i första hand dit. Får det inte plats i din brevlåda hamnar paketet på ditt närmaste utlämningsställe och du får då en sms-avisering till ditt registrerade mobilnummer.

Du kommer att få en orderbekräftelse till den e-postadress du uppgett nästintill direkt efter att ditt köp har blivit godkänt.

Det kan i sällsynta fall ske en reservering på ditt bankkonto även om det uppstod ett fel vid ordertillfället. Denna släpps i så fall igen inom 1-5 bankdagar.

Genom att följa oss på sociala medier som t.ex. Facebook, Instagram, Twitter och Snapchat så är du alltid först med att ta del av våra rabatter och erbjudanden. Vi rekommenderar även att du skriver upp dig för att få vårt nyhetsbrev för att inte missa någonting.

Har du inte fått din orderbekräftelse kort efter att du gjort din order, kan det betyda att något gått fel med ditt köp. Logga in på Mina sidor för att se status för din order. Gå till ”Mina köp”, sök upp ordern och dubbelkolla så att allt ser ok ut.

Om du har oturen att din vara blivit restnoterad så kommer vi att skicka ut varan till dig då den återigen är i lager. Om du vill ångra ditt köp p.g.a detta kan du kontakta oss här.

Du har 14 dagars ångerrätt. Viktigt är att varan är helt obruten, det vill säga att förpackningen ej är öppnad och orörd. Gloss förbehåller sig rätten att neka ångerrätten om varan kommer fram till oss skadad eller med bruten förpackning. Då vi säljer hygien- och kosmetikaprodukter är detta extra viktigt.

Ja, det tillkommer returporto á 39 kr när du väljer att göra en retur.

Du kommer få en returbekräftelse via mail så fort vi mottagit din retur. Det kan ibland ta upp till 14 dagar för en retur att komma till oss och behandlas på vårt lager.