GLOSS OF SWEDEN – Face of the North

Vi är det nya skönhetsmärket – med de nya idealen – vilket är att strunta i alla ideal! Vi tycker att det är viktigt att dina personliga önskemål uppfylls och jobbar framförallt med att framhäva din personliga stil och smak. ”Come as you are or who you want to be for the moment” – Marielle Isaksson, grundare av GLOSS. Smink är ett sätt att uttrycka sig estetiskt. Med detta menar vi på GLOSS att du är perfekt precis som den du är men att det aldrig är fel att bära det smink du vill.

”Within the words imperfection you will find ”I’m perfection” – Alex Box, ett citat som vi vill lyfta fram. Vare sig det är en neutral bas eller en kreativt inriktad makeup är man alltid välkommen att uttrycka sig i vad man känner sig bekväm med.

GLOSS handplockar alla produkter från märken som vi anser håller hög klass och delar våra etiska ståndpunkter. Vi tar avstånd från alla djurtestade produkter och gör vårt bästa för att ta ansvar genom att noga kontrollera företagens åsikt i frågan.
Vi är återförsäljare för internationella och professionella märken såväl som vår egen linje med makeup produkter – Gloss Cosmetics.

Vi på GLOSS är starkt emot djurtester och anser att alla djur förtjänar respekt. Alla produkter som säljs och används inom GLOSS verksamhet är cruelty-free och har aldrig testats på djur.